logo

Great Outfit Oy

Yritys

GOF

”GOF:n toiminnan ydintä ovat innovatiivinen suunnittelu ja tuotteiden valmistaminen hienoista luonnonmateriaaleista. Aidot turkikset tuovat tuotteisiin jännittävyyttä ja ainutlaatuisuutta.”

GOF on suomalainen perheyritys, joka valmistaa muodikkaita asusteita ja lifestyle-sisustustuotteita. Yrityksen taustalla on yli 50 vuoden kokemus turkisalalta ja tuotteissa käytetään runsaasti aitoja turkiksia, nahkaa ja muita luonnonmateriaaleja.

Pitkän historian aikana karttunut materiaalituntemus ja kontaktiverkostot yhdistettyinä raikkaisiin design-ideoihin saa aikaan korkealaatuisia,
kauniita ja toimivia tuotteita.

ON THE GO

Yrityksen juuret juontavat 1950-luvun alkupuolelle, jolloin hollolalainen nuorimies Eero Virta hankki polkupyörän ja alkoi kierrellä maaseudun taloissa ostamassa eläinten nahkoja, jouhia ja harjaksia.

GOF-history-1

Vuonna 1960 Eero perusti isänsä Väinön kanssa Turkis-Virta Oy:n. Isä ja poika kiersivät markkinoilla ja alkutuottajilla ostamassa turkisnahkoja ja erilaisia raaka-aineita, jotka myytiin eteenpäin vientifirmoille ja kotimaisille valmistajille. Yritykseen kehittyi vankka kaupanalan ammattitaito ja raaka-aineen tuntemus. Turkistuotteiden valmistaminen ja myynti alkoi 1980-luvun alussa, jolloin pääartikkeleita olivat turkit, hatut ja puuhkat.

GOF-history-2

Vuosien kuluessa perinteinen turkisten vähittäis- ja tukkukauppa koki monia muutoksia, ja vuosituhannen vaihteessa olikin aika ottaa askel kohti uutta. GOF-tuotemerkki rekisteröitiin vuonna 2002, ensimmäisinä tuotteinaan naisten ja miesten lammasturkit.

Vuonna 2008 mukaan tulivat sisustustuotteet ja ensimmäinen GOF living -mallisto lanseerattiin menestyksekkäästi: lammastaljamatto ”Suklaapala” voitti kansainvälisen Red Dot -muotoilupalkinnon.

GOF-history-ENG

Tänä päivänä GOF valmistaa asusteita, lifestyle-sisustustuotteita ja räätälöityjä mittatilaustuotteita perinteitä kunnioittaen, tinkimättömällä ammattitaidolla jo kolmannessa polvessa.

GOF-history-4